BAŞKAN TUNA, İLÇE ZİYARETLERİNE SİNCAN İLE DEVAM ETTİ

16 Nisan 2018, Pazartesi

BAŞKAN TUNA’YA SİNCAN’DA YOĞUN İLGİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, İLÇE İLÇE, MAHALLE MAHALLE KARIŞ KARIŞ ANKARA’YI GEZMEYE DEVAM EDİYOR

ANKARALILARLA SOHBET EDİP TALEPLERİNİ DİNLEYEN BAŞKAN TUNA, SİNCAN’DA ESNAFLA SOHBET ETTİ, İSTİŞARELERDE BULUNDU

SİNCAN ÇİMŞİT MEZARLIĞINDA DA İNCELEMELERDE BULUNAN BAŞKAN TUNA, YENİ CAMİİ ALANININ ARDINDAN ESKİ İDARİ BİNAYI DA GEZEREK, YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

BAŞKAN TUNA SİNCANLI BİR ÇİFTE SÜPRİZ YAPARAK NİKAHLARINI DA KIYDI

ilce_ziyaretleri_330.jpg Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent’teki ilçe ziyaretleri kapsamında bu kez Sincanlılarla buluştu.

Sincan Çimşit Mezarlığı’ndaki Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen camii ve tesisleri gezen Başkan Tuna daha sonra geleneği bozmayıp ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

BAŞKAN TUNA’YA SİNCANLI SEVGİSİ

Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve Ak Parti İlçe Başkanı Soner Arslanargun’un eşlik ettiği Başkan Tuna, Çimşit Mezarlığı’ndaki yeni yapılan tesislerle birlikte eski idari binalarda incelemelerde bulundu.

Sincan Belediye Başkanlığı döneminde Sincanlıların sevgisini kazanan Başkan Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra ilçeye yaptığı ziyarette vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

CENAZE TÖRENİNE KATILDI, SÜPRİZ NİKAH KIYDI

Çimşit Mezarlık alanını da ziyaret eden Başkan Tuna, vefat eden vatandaşların cenaze namazına da katıldı.

Başkan Tuna, ilçe ziyaretinde bir de nikah kıydı. Sincan Evlendirme Müdürlüğü’nde nikah töreni için bekleyen Rabia ve Bilal isimli gençlere sürpriz yapan Başkan Tuna, çiftin nikahlarını kıydı.