BAŞKAN TUNA, KIZILCAHAMAM'DA İFTARINI YAPTI

07 Haziran 2018, Perşembe

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DOÇ. DR. MUSTAFA TUNA, ORUCUNU KIZILCAHAMAM’DA VATANDAŞLARLA BİRLİKTE AÇTI

-İFTAR ÖNCESİ 15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNDE İKİ OĞLUNU VE DAMADINI ŞEHİT VEREN ANNE MUZAFFER GÜLŞEN’İ ZİYARET EDEN BAŞKAN TUNA, BAŞSAĞLIĞI DİLEKLERİNİ İLETTİ

kizilcahamam_iftar_330.jpgRamazan ayı ilçe ziyaretleri kapsamında iftarını vatandaşlarla yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, bu kez Kızılcahamam'daydı.

Kızılcahamam Belediyesi'nin, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlediği sokak iftarına katılan Başkan Tuna, vatandaşlarla tek tek selamlaştı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Süleyman Acar, AK Parti Kızılcahamam Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Yusuf Öztürk, AK Parti Ankara Milletvekili Adayları Onur Alp Başayar ve İbrahim Enes Duruay’ın eşlik ettiği Başkan Tuna, orucunu vatandaşlarla birlikte açtı.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE TAZİYE

İftar öncesi 15 Temmuz hain darbe girişiminde iki oğlu ve damadını şehit veren anne Muzaffer Gülşen’in evine taziye ziyaretinde de bulunan Başkan Tuna, Muzaffer Gülşen’e başsağlığı dileklerini iletti.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehit annesi Muzaffer Gülşen, “vatan sağ olsun” dedi. Şehit annesi Muzaffer Gülşen, Başkan Tuna’ya şehit oğulları Büyükşehir Belediyesi Eski Güvenlik Amiri Hakan Gülşen ile Mehmet Gülşen ve damadı Lütfi Gülşen’in fotoğraflarının bulunduğu saati hediye etti.

“ÖNCELİĞİMİZ YOL VU SU SORUNLARI”

AK  Parti İlçe Başkanlığı ile Kızılcahamam Belediyesini de ziyaret eden Başkan Tuna, vatandaşlarla da iftar sohbetleri gerçekleştirdi.

İlçenin öncelikli ihtiyaçları konusunda bilgi alan Başkan Tuna, “Bu sene Ankara’nın her yerinde yol ve su sorununu çözmeye gayret ediyoruz. Önceliğimiz yol ve su sorunu. Sonrasında da imkanlar ölçüsünde diğer ihtiyaçları gidereceğiz inşallah” diye konuştu.