DuyurularAfet Gönüllüleri Eğitim Programı

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı

Afet Teknolojileri İzleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü

DUYURU

2021 yılı ‘’Afet Gönüllüleri Eğitim Programı’’ 1 Eylül – 22 Eylül 2021 tarihlerinde AFAD (Ankara Bölge Başkanlığı’nda) yapılacaktır.

Eğitim programına 6 grup halinde katılım sağlanacaktır.

Ek listede isimleri olan katılımcıların aşağıda belirtilen eğitim konularına katılımı zorunludur.

Eğitim konuları; Kentsel Arama Kurtarma Eğitimleri, Hafif Arama Kurtarma Eğitimleri, Tahliye Lojistik Eğitimleri olarak belirlenmiştir.

NOT:  Eğitim programı Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü İstanbul Yolu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı No:290 Yenimahalle adresinde yapılacaktır. Eğitim programına katılacak gönüllüler sabah saat 08:30’da Ankara Büyükşehir Belediyesi Hipodrom Caddesi No:5 Merkez Bina önünde bulunan servisten yararlanabilecektir. Gönüllü katılımcı yukarıda belirtilen ilgili adrese şahsi araçlarıyla gidebilir. Eğitimler 09:30 ile 16:00 saatleri arasında tamamlanacaktır. Katılımcı isimleri AFAD Bölge Müdürlüğüne iletilmiştir. Eğitim katılım belgesi alanlar Belediyemiz Afet Teknolojileri İzleme ve Eğitim Şube Müdürlüğüne katılım belgelerini kayıt yaptırmaları zorunludur.