DuyurularAnkarayı Sen Planla

Şeffaflık, hesap verebilirlik, katılımcı ve kapsayıcı bir yönetim anlayışı ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, tüm belediyeleri yakından ilgilendiren ve iyi bir yönetimin anahtarı olarak kabul edilen Stratejik Planlama Çalışmaları için hazırlıklara başladı.

“Ankara’yı Sen Planla” sloganıyla harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek toplantıya; her yaş ve meslek grubundaki vatandaşlar başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de yer alacağı Başkent'in önemli aktörleri katılacak.

Paylaşımcı ve ortak akılla tüm paydaşlarla birlikte Ankara'nın gelecek 5 yılının planlanacağı Stratejik Plan Çalışmaları Toplantısında, ulaşımdan alt yapıya, kültürel ve sosyal faaliyetlerden kent yaşamına dair birçok ihtiyaç ve beklenti masaya yatırılacak.