BAŞKENT GENELİNDE YOĞUN TEMİZLİK ÇALIŞMASI…

12 Haziran 2019, Çarşamba

ANKARA’DA ETKİLİ OLAN SAĞNAK YAĞIŞ SONRASI YAŞANAN SU TAŞKINLARI NEDENİYLE SU DOLAN KONUT VE İŞ YERLERİNDE BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

KENT ESTETİĞİ DAİRE BAŞKANLIĞI EKİPLERİ, VATANDAŞLARDAN GELEN İHBARLARI DEĞERLENDİREREK, KONUT VE İŞ YERLERİNDE GECE GÜNDÜZ TEMİZLİK YAPIYOR

temizlik_330.jpgAnkara’da etkili olan şiddetli yağış birçok konut ve iş yerinde su basmalarına neden oldu. Büyükşehir Belediyesi, Başkent genelinde hummalı bir temizlik çalışması yürütüyor.

Gece gündüz demeden su tahliye çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, vatandaşlara destek olmak amacıyla temizlik yapıyor.

VATANDAŞLARDAN GELEN İHBARLAR

Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Afet Koordinasyon Merkezi’ne (AKOM) vatandaşlardan gelen ihbarlar tek tek değerlendirilerek, ekipler konut ve iş yerlerine yönlendiriliyor.

Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekipleri, su basan konut ve iş yerlerinde temizlik çalışmaları yaparak, suyu tahliye ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Yağış nedeniyle zarar gören konut ve iş yerlerine ulaşarak, temizlik çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir ekiplerine teşekkür eden vatandaşlara günlük uyarılar da yapılıyor.

Gerek metro, otobüs ve kent ekranlarından gerekse sosyal medya üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başta olmak üzere AKOM, anlık ve günlük hava şartlarına yönelik uyarılarda bulunuyor.