BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ...

31 May 2019, Cuma

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKENT GENELİNDEKİ İLKOKULLARA FUTBOL, BASKETBOL VE VOLEYBOL TOPU DAĞITIMI BAŞLATTI

-BAYRAM ÖNCESİ İLKOKUL ÇAĞINDAKİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRMEK İSTEYEN ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, DEPOLARDA BULUNAN TOPLARIN DAĞITILMASI TALİMATINI VERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla, Başkent genelindeki ilkokullara bayram hediyesi olarak futbol, basketbol ve voleybol topu dağıtıldı.

Büyükşehir ekiplerinin okulları tek tek dolaşarak bıraktıkları toplar, okul müdürleri ve öğretmenler eşliğinde öğrencilerin tamamına verildi.

TOP DAĞITIMI DEVAM EDECEK

Başkent’teki okulların bahçelerine oyun çizgileri yapan, basket potaları ve kale direkleri kurarak destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, ilkokullara yönelik top dağıtımına önümüzdeki süreçte de devam edecek.