BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası” nedeniyle düzenlediği fotoğraf ve resim sergisi, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde açıldı.

18 Mart 2013 Pazartesi 00:00
BÜYÜKŞEHİR'DEN YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YAŞLILAR   HAFTASI NEDENİYLE DÜZENLEDİĞİ FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ,
KIZILAY METRO SANAT GALERİSİ’NDE
AÇILDI

yaslilar_sergi_330_18032013.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi’nin “18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası” nedeniyle düzenlediğifotoğraf ve resim sergisi, Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde açıldı.

Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Lokali ve Yaşlılara Hizmet Merkezi üyeleri tarafından hazırlanan serginin açılışını, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Adnan Şeker ile Yaşlılar Lokali üyeleri birlikte yaptı.

Açılışta “yaşlılar bizim baş tacımızsınız” sözleriyle hitap eden Adnan Şeker, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin uyguladığı sosyal projelerin dünyada eşi benzeri bulunmadığına dikkat çekerek, yaşlılar içi yapılan hizmetleri kısaca özetledi.

Gerçekleştirilen hizmetlerin Türkiye’deki diğer belediyeler için örnek teşkil ettiğini vurgulayan Adnan Şeker, başka illerde benzer projeleri görmekten mutlu olduklarını ifade etti.

Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde 24 Mart Pazar akşamına kadar Ankaralıların ziyaretine açık kalacak sergide; Eryaman Aile Yaşam Merkezi üyesi yaşlıların yaptığı 47 yağlıboya resmin yanı sıra, yaşlıları baş tacı olarak kabul eden ve her fırsatta onlara hizmeti temel bir görev olarak kabul ettiğini vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek’in yaşlılarla birlikte çekilen 18 fotoğrafı yer alıyor.