Kent Konseyi Genel Kurul İlanı

04 Haziran 2024 Salı 15:05

Kent Konseyleri Yönetmeliğinin 5. Maddesine göre, Ankara Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu, kent konseyi yürütme kurulu ve kent konseyi başkanı seçimi gündemiyle toplanacaktır.

Genel Kurul 07.07.2024 Pazar günü saat 14:00’da Yenimahalle Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Merkezinde (Mehmet Akif Ersoy Mahallesi No:50 Yenimahalle) gerçekleştirilecektir.

Kent Konseyleri Yönetmeliğinin 8. Maddesine göre Genel Kurula katılma hakkı bulunan kurum ve kuruluşların, yetkilendirdikleri temsilcilerine ilişkin belgelerin ya da halen Kent Konseyi üyesi olan kurum ve kuruluşların eğer temsilci değişikliği söz konusuysa temsilci değişikliklerine ilişkin belgelerin, en geç (21.06.2024 Cuma) günü mesai bitimine kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığına ya da Ankara Kent Konseyine iletmeleri gerekmektedir. (Belge Teslim Süresi 01.07.2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.)

İlanen duyurulur.