04 Kasım 2014 Salı 10:21
VALİ KILIÇLAR'DAN, BAŞKAN GÖKÇEK'E ZİYARET

-ANKARA VALİSİ MEHMET KILIÇLAR, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’E İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Vali Kılıçlar Başkan ZiyaretAnkara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e iade-i ziyarette bulundu.

Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Gökçek Vali Kılıçlar’ı bina girişinde karşılayarak makamında ağırladı.

Göreve atanmasından dolayı daha önce Vali Kılıçlar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Başkan Gökçek, Mehmet Kılıçlar’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.

Başkent Ankara için yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Başkan Gökçek ve Vali Kılıçlar birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.