Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

YENİ ÇİFTLİK BULVARI, AÇILIŞ İÇİN YIKANIYOR, TEMİZLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve 30 Ağustos Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından törenle açılışı yapılacak olan Yeni Çiftlik Bulvarı, yıkanıyor, temizleniyor.

30 Ağustos 2013 Cuma 12:17
YENİ ÇİFTLİK BULVARI, AÇILIŞ İÇİN YIKANIYOR, TEMİZLENİYOR
30 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ BAŞBAKAN ERDOĞAN VE BAŞKAN GÖKÇEK TARAFINDAN AÇILIŞI YAPILACAK OLAN 14 KİLOMETRELİK YENİ ÇİFTLİK BULVARI, BOYDAN BOYA PIRIL PIRIL YAPILIYOR
bulvaryikama330.jpg      Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve 30 Ağustos Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından törenle açılışı yapılacak olan Yeni Çiftlik Bulvarı, yıkanıyor, temizleniyor.
         Viyadükleri, alt-üst geçitleri ve bağlantı yollarıyla 14 kilometre boyunca uzanan Bulvar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından boydan boya pırıl pırıl yapılıyor.
         Yarınki açılış öncesi tertemiz, modern, estetik ve güvenli görüntüsüyle göz dolduran Bulvar’daki temizlik çalışmaları da kalabalık ekip ve ekipmanla gün boyunca sürüyor.