Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞKAN GÖKÇEK, EYMİRLİLERLE BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yozgat’ın Sorgun İlçesi Eymir Beldesi’nden Ankara’ya gelen Eymirlilerle buluştu. Keçiören Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’ndeki buluşmada, solonu dolduran Eymirlilere seslenen Başkan Gökçek, “Eymir’i imarlı ve güzel hale getirmek boynumuzun borcu…. Eymir’de ihtiyacınız olan her şeyi yapacağız” dedi.

12 Mayıs 2014 Pazartesi 11:44
BAŞKAN GÖKÇEK, EYMİRLİLERLE BULUŞTU

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, YOZGAT’IN SORGUN İLÇESİ EYMİR BELDESİ’NDEN ANKARA’YA GELEN EYMİRLİLERLE BİRARAYA GELDİ

-SALONU DOLDURAN EYMİRLİLERE SESLENEN BAŞKAN GÖKÇEK:

 “EYMİR’İ İMARLI HALE GETİRMEK BOYNUMUZUN BORCU”

PARKINIZI YAPACAĞIZ, SUYUNUZU GETİRECEĞİZ, ÇOCUKLARA BİR HALI SAHA KAZANDIRACAĞIZ. NETİCE İTİBARIYLA İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yozgat’ın Sorgun İlçesi Eymir Beldesi’nden Ankara’ya gelen Eymirlilerle buluştu. eymir_baskan_DNR9053.JPGKeçiören Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi’ndeki buluşmada, solonu dolduran Eymirlilere seslenen Başkan Gökçek, “Eymir’i imarlı ve güzel hale getirmek boynumuzun borcu…. Eymir’de ihtiyacınız olan her şeyi yapacağız” dedi.

Sadece Başkent Ankara’da yaptığı çalışmalar ve yatırımlarla değil, çevre il, ilçe ve beldelere yaptığı yardımlarla da Türkiye’ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi, Eymir’e de el uzatacak.

30 Mart Yerel Seçimleri’nin iptal edilmesi nedeniyle destek bulmak için Ankara’ya geldiklerini kaydeden Eymirliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile de bir araya geldi. Yüksek Seçim Kurulu tarafından iptal edilen seçim 1 Haziran’da yapılacak.

Salonu dolduran Eymirlilere seslenen Başkan Gökçek, Yozgat nüfusundan daha fazla Yozgatlının Ankara’da yaşadığına dikkat çekerek, “Bu yüzden sizlere, ‘hemşehrim’ diye hitap etmek istiyorum” diyerek sözlerine başladı.

Eymir’i artık Ankara’nın bir beldesi gibi gördüğünü ve bu yüzden de bu bölgeyi imarlı ve güzel bir belde haline getirmenin boyunlarının borcu olduğunu kaydeden Başkan Gökçek, her türlü desteği vereceklerini söyledi.  

-“İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ”

Konuşmasında Eymir’e yapacakları yardımlardan kısaca bahseden Başkan Gökçek, “Parkınızı yapacağız,  suyunuzu da getireceğiz, çocuklara bir halı saha kazandıracağız. Netice itibarıyla ihtiyacınız olan her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Başkan Gökçek’e, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, “takdire şayan çalışmaları ve kendilerine gösterdiği ilgi” nedeniyle plaket ve hediye takdim etti.

BAŞKAN GÖKÇEK, EYMİRLİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKÇEK, EYMİRLİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKÇEK, EYMİRLİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKÇEK, EYMİRLİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKÇEK, EYMİRLİLERLE BULUŞTU
BAŞKAN GÖKÇEK, EYMİRLİLERLE BULUŞTU