Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU

Ankara’nın şehir şebeke suyundan ishal olduğunu iddia eden ancak daha sonra villasının bulunduğu sitede kaçak ve sağlıksız kuyu suyu kullanıldığı ortaya çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sağlıklı şehir şebeke suyuna kavuştu.

19 Eylül 2014 Cuma 16:22
MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU

-MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU…

-ANKARA ŞEBEKE SUYUNDAN İSHAL OLDUĞUNU İDDİA EDEN ANCAK DAHA SONRA VİLLASININ BULUNDUĞU SİTEDE KAÇAK, SAĞLIKSIZ KUYU SUYU KULLANILDIĞI ORTAYA ÇIKAN CHP ANKARA MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA, ASKİ EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ İLE SAĞLIKLI ŞEBEKE SUYUNA KAVUŞTU

-ASKİ KAÇAK SU DENETİM EKİPLERİ, NAZLIAKA’NIN SİTESİNDEKİ SAĞLIKSIZ KUYU SUYUNU İPTAL ETTİ, KAÇAK ŞEHİR SUYU BAĞLANTISI SAĞLAYAN “T” SİSTEMİNİ DE SÖKTÜ

MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU   Ankara’nın şehir şebeke suyundan ishal olduğunu iddia eden ancak daha sonra villasının bulunduğu sitede kaçak ve sağlıksız kuyu suyu kullanıldığı ortaya çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, sağlıklı şehir şebeke suyuna kavuştu.  

   ASKİ ekipleri dün CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın villasının bulunduğu sitede kaçak kuyu suyu ve kaçak şehir şebeke suyu bağlantısı olduğunu ortaya çıkartmıştı.

   ASKİ Genel Müdürlüğü Kaçak Su Denetim ve Çankaya ASKİ Bölge Müdürlüğü ekipleri, bugün de CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın villasının bulunduğu siteye giderek incelemelerini sürdü. Ekipler, siteye sağlıksız su sağlayan kaçak kuyu suyu bağlantılarını tamamen keserek siteye ASKİ’nin sağlıklı, temiz şebeke suyunu bağladı.

-KAÇAK BAĞLANTILAR İPTAL EDİLDİ

       ASKİ Kaçak Su Denetim ekipleri, bugün bir önceki gün varlığı tespit edilen ve şehir şebeke suyunun kuyu suyu ile birlikte siteye kaçak olarak verildiği “T” bağlantısı sistemini de sökerek iptal etti.

ASKİ Kaçak su Kontrol ekipleri, sitenin makine dairesinde bir duvardan açılan delikten içeri girerek “T” bağlantısını yerinden söktüler. 

ASKİ yetkilileri kaçak bağlantının usülsüz olduğunu kaydederken, o sırada makine dairesinde bulunan Site Yöneticisi Can Sezgin ise bağlantıdan ilk defa haberinin olduğunu ileri sürdü.

-SİTEYE ŞEBEKE SUYU VERİLDİ

       ASKİ görevlileri daha sonra siteye 1978 yılından bu yana su sağlandığı belirtilen kuyudan gelen bağlantıyı tamamen iptal etti ve siteye ASKİ’nin şebeke suyunu bağladı.

       ASKİ Kaçak Su Müdürü Rafet Aksoy, mevcut 21 konutun ortak olarak kullandığı sitenin kuyu suyunu iptal ettiklerini bildirdi.

Aksoy, “Kuyudan depoya giden hattı iptal ederek şehir şebekesini temiz olarak siteye vermiş bulunmaktayız. Ayrıca kaçak bağlantıyı da iptal ettik. Yasal olarak cezai işlem uygulanacak. Cezai işlemlerini siteye tebligatla bildireceğiz” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU
MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU
MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU
MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU
MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU
MİLLETVEKİLİ NAZLIAKA SAĞLIKLI SUYA KAVUŞTU