SOMA'DAKİ MADEN FACİASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Manisa Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

14 Mayıs 2014 Çarşamba 13:42
SOMA'DAKİ MADEN FACİASI

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK, MANİSA SOMA’DAKİ MADEN PATLAMASINA İLİŞKİN TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Halen mahsur bulunan madencilerin kurtarılması çalışmalarına destek olmak için Büyükşehir Belediyesi ekip ve ekipmanlarıyla bölgede bulunduklarını kaydeden Başkan Gökçek, meydana gelen maden faciasına ilişkin yayınladığı taziye mesajında şunları söyledi:

“Manisa ilimizin Soma ilçesinde meydana gelen elim faciada hayatını kaybeden tüm madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı kardeşlerimize de Allah’tan şifa diliyorum.

Halen mahsur bulunan madencilerimizin de biran önce kurtarılması için dua ediyor ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

İçimizi yakan bu elim facia için Büyükşehir Belediyesi olarak arama kurtarma ekip ve ekipmanlarımızla bölgeye hemen intikal ettirdik. Ekibimiz Soma'da şu anda çalışmalara destek veriyor.

Ülkemizi yasa boğan bu acı olay karşısında söylenebilecek söz bulamıyorum. Tüm dualarımız mahsur kalan kardeşlerimizle. Allah yar ve yardımcıları olsun…

Ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun…”