24 Eylül 2014 Çarşamba 14:02
YEREL YÖNETİMLER GENÇLİK VE EĞİTİM ÇALIŞTAYI

-ÇALIŞTAYA KATILAN BAŞKAN GÖKÇEK:

-“BONZAİ İLE İLGİLİ ALINACAK TEDBİRLERİ BİRLİKTE KARARLAŞTIRMAK HÜKÜMETİMİZİN DESTEĞİ İLE BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELMEK İSTİYORUZ”

YEREL YÖNETİMLER GENÇLİK VE EĞİTİM ÇALIŞTAYIAK Parti'nin düzenlediği, Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Eğitim Çalıştayı'nda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bonzai ile ilgili alınacak tedbirleri birlikte kararlaştırmak hükümetimizin desteği ile bu işin üstesinden gelmek istiyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Parkı Konuk Evi’nde düzenlen Çalıştay’a Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gençlik ve Spor Bakanı A. Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’ın yanı sıra milletvekilleri, bazı il ve ilçe belediye başkanları, akademisyenler ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Başkan Gökçek, “tecrübelerimizi paylaşacağımız bu Çalıştay’dan çok güzel neticeler çıkacağına inanıyorum” diyerek başladığı konuşmasında, çalıştayınyerel yönetimler ile diyalogun artırılmasında ve tecrübelerin aktarılmasında bir vesile olacağını belirtti.

-BONZAİ İLE ETKİN MÜCADELE

Gençliğin en büyük sorunlarından biri olan bonzai ile yoğun bir mücadele başlattıklarını ve bu çalıştayda alınacak kararlarla daha etkin bir mücadele edilebileceğini vurgulayan Başkan Gökçek, “Gündemimizin bence önemli sorunu son zamanlarda ülkede salgın haline gelen bonzai üzerinde olacağına inanıyorum. Bunun için alınacak tedbirleri de birlikte kararlaştırmak, hükümetimizin desteği ile bu işin de üstesinden gelmek istiyoruz. İnşallah bu çalıştay da buna yol gösterir” dedi.