ANNEMLE OKUYORUM

08 Ekim 2024 Salı 08:22

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü ile Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü iş birliği çerçevesinde Elvankent Aile Yaşam Merkezinde periyodik olarak kitap okuma atölyesi gerçekleştirilecektir. 4.-5.-6.-7.-8. Sınıf öğrencileri ve öğrencilerin annelerinin yer alacağı kitap okuma atölyesi, Başkent Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ümmühan TOPÇU nezaretinde yürütülecek olup süreç boyunca anne ve çocuğa okuma alışkanlığı kazandırmak, ebeveyn-çocuk arasında bulunan iletişimi artırmak, okuduğunu anlama ve değerlendirme konusunda bilinç kazandırmak gibi temel hedeflerin kazandırılması sağlanacaktır. Her ay bir kez düzenlenecek olan atölyeye kayıtlar Elvankent Aile Yaşam Merkezinde yüz yüze yapılacaktır.