PURSAKLAR 1566. CADDE - ÖZAL BULVARI KESİŞİMİ KATLI KAVŞAK YAPIM İŞİ HAKKINDA DUYURU

20 Kasım 2023 Pazartesi 15:34

Hemşehrilerimiz tarafından yapımı yıllardır beklenen ve bölgede büyük ihtiyaç haline gelen “Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi” kapsamında kapatılacak yol ve alternatif güzergâhlara Cumhurbaşkanlığı Koruma Şube Müdürlüğü, Ankara Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ve Pursaklar Bölge Trafik ekiplerince sahada yapılan değerlendirmeler sonucunda karar verilmiştir. Belediyemiz bu kararı harfiyen uygulamıştır.

İlçeye değer katacak ve kronik sorunları çözecek bu büyük projenin geçici sıkıntılarının olması doğal bir durumken bazı yolların kapatılmasına Pursaklar Belediye Başkanı yoğun itirazlarda bulunmuştur.

“Pursaklar 1566. Cadde Özal Bulvarı Kesişimi Katlı Kavşak Yapım İşi” Pursaklar Belediye Başkanının yoğun itirazları nedeniyle, kendisinin bize ileteceği alternatif bir güzergâh önerisi ulaşıncaya dek askıya alınmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.