Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

14. Uluslararası Tarım Fuarı, Altınpark’ta Açıldı…

-Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek: “ Fuara Katılan Bütün Ticaret Erbabına Bol Kazançlar Temenni Ediyorum”

21 Ekim 2010 Perşembe 02:24
14. Uluslararası Tarım Fuarı, Altınpark’ta Açıldı…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “14. Uluslararası Tarım Fuarı”nın açılışını yaptı.
ANFA Altınpark’ta 4 gün süreyle açık kalacak olan fuarın açılışında konuşan Başkan Melih Gökçek, “Fuara katılan bütün ticaret erbabına bol kazançlar temenni ediyorum. 14 yıldan beri Tarım Fuarı’nın aralıksız olarak açılması ve her yıl çiftçilerimiz başta olmak üzere aynı zamanda üreticilerimizin ve sanayicilerimizin de buraya katılması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

1.JPGBaşkan Gökçek, “Çiftçi kardeşlerimizin de buradan alışveriş yaptıktan sonra almış oldukları traktör veya diğer tarım alet ve araçlarının kendilerine verimli hizmetler vermesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Kadak ise, Bakanlık olarak böyle fuarları her zaman desteklediklerini belirterek, modern teknolojilerle tarımsal üretim ve devlet destekli sigorta yaptırmanın önemine dikkat çekti.
Daha sonra Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ramazan Kadak ile birlikte Fuar’ın açılış kurdelesini kesen Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, stantları tek tek dolaştı.
Üreticilerle ve çiftçilerle uzun süre sohbet eden Başkan Gökçek, yaklaşık 1 buçuk saat gezdiği fuar stantlarında hem detaylı bilgiler aldı hem de doğal ürünlerin tadına bakarak, bazı ürünleri satın aldı.

2.jpgAltınpark’ta 24 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak olan fuarda tarım makineleri, zirai ilaçlar, hayvancılık ve sera ekipmanları ile ürünleri sergileniyor.  Bu yıl 14. kez düzenlenen fuarda ayrıca  Anadolu’nun pek çok ilinden katılımcı yer alıyor.