28 Mayıs 2015 Perşembe 13:17

ADDİS ABABA HEYETİNİN SOKAKTA ÇALIŞAN ÇOCUKLAR MERKEZİ’NE ZİYARETİ
Sokakta Çalışan Çocuklar MerkeziAnkara Büyükşehir Belediyesi’nin, yurt dışından konukları vardı. Addis Ababa’dan gelen heyet, sosyal ve kültürel hizmetlerle ilgili sunumun ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi ve Osmanlı İş Merkezi’ni ziyaret etti.
İlk ziyaretini Ankara Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi’ne gerçekleştiren heyet, merkezi gezerek merkez yetkilileri tarafından, sınıflar ve merkez çalışmaları hakkında bilgilendirildiler. Merkezin amacının, sokakta çalışan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak suretiyle, onlara yardımcı olmayı, onları desteklemek, olduğunu öğrenen heyet, merkezin çalışmalarını ve projelerini ilgiyle dinledi.