Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

AHİLİK HAFTASI

Ankara’daki esnaf temsilcileri “Ahilik Haftası” nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret ettiler. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner’le birlikte Esnaf Odaları Başkanları ve ANKESOB Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, 28 Eylül’e kadar sürecek olan 26. Ahilik Haftası kutlama programı çerçevesinde Başkan Melih Gökçek’i makamında ziyaret ettiler.

24 Eylül 2013 Salı 17:10
AHİLİK HAFTASI

-ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN GÖKÇEK’E ZİYARET

-26. AHİLİK HAFTASI KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE ANKARA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI MEHMET YİĞİNER BAŞKANLIĞINDAKİ HEYET, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MELİH GÖKÇEK’İ ZİYARET ETTİ

HKN_1328.JPGAnkara’daki esnaf temsilcileri “Ahilik Haftası” nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret ettiler.

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner’le birlikte Esnaf Odaları Başkanları ve ANKESOB Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, 28 Eylül’e kadar sürecek olan 26. Ahilik Haftası kutlama programı çerçevesinde Başkan Melih Gökçek’i makamında ziyaret ettiler.

-YİĞİNER’DEN BAŞKAN GÖKÇEK’E ÇİÇEK

Görüşmede, Başkan Gökçek esnaf temsilcilerinin “Ahilik Haftası”nı kutlarken, ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner de Oda Başkanları adına Başkan Gökçek’e Ankara esnafına katkıları ve her zaman verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek çiçek verdi.   

Ziyarette ayrıca ANKESOB Başkanı Yiğiner, Başkan Gökçek’e odanın basın açıklamaları, fotoğraflar ve basın küpürlerinden oluşan faaliyetlerini anlatan fotoğraflı bir de albüm takdim etti. Ziyaretin sonunda esnaf temsilcileri Başkan Melih Gökçek ile toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.