Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI

Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen“Aile ve Maneviyat” konulu konferansta, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Başkentlilerle bir araya geldi.

09 Mayıs 2013 Perşembe 00:00
"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE SOSYAL HİZMETLER EĞİTİM VE YARDIM VAKFI’NIN KATKILARIYLA DÜZENLENEN “AİLE VE MANEVİYAT” KONULU KONFERANSTA PROF.DR. NİHAT HATİPOĞLU BAŞKENTLİLERLE BİRARAYA GELDİ


aile_ve_maneviyat_konferans_330_09052013.jpgBüyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı’nın katkılarıyla düzenlenen“Aile ve Maneviyat” konulu konferansta, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Başkentlilerle bir araya geldi.

Kocatepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferanstan önce  Onursal Başkanlığını Nevin Gökçek’in yaptığı Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından, iki engelli ailesine özel tertibatlı engelli arabası hediye edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan “Aile ve Maneviyat” konulu konferansta, Grup Sahra tarafından seslendirilen tasavvuf müziği konserine, semazenlerin gösterileri eşlik etti.  

-“ANNELERİMİZE NE YAPSAK AZ”

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile beraber sahneye davet edilen Nevin Gökçekbir konuşma yaptı.Katılımcılara hoş geldiniz diyen ve bu hafta sonunda Anneler Günü’nün kutlanacağını hatırlatan Nevin Gökçek, “Nihat beye de özellikle ‘Ankara’mıza hoş geldiniz’ diyoruz. Aramızda bulunduğu için çok mutluyuz. Bu hafta anneler günü. Annelerimize ne yapsak az. Onlar bizim başımızın tacı. Onların duaları olmasa biz ayakta duramayız” dedi.

Nevin Gökçek, vakıf olarak iki engelli ailesine özel tertibatlı engelli aracı hediye ettiklerini belirterek, “Vakıf olarak daha önce evlendirdiğimiz iki engelli genç kızımız vardı, Hicran ile Yasemin. Birer çocukları oldu. Eşleri de onlara yardımcı oluyor, Allah razı olsun. Biz de o ailelerin yükünü azaltmak amacıyla böyle bir yardım kararı aldık.  Bugün Nihat hocamla birlikte bu aparatları, bu arabaları, bu akülü araçları kendilerine vermek istedik” diye konuştu.

Özel tertibatlı engelli aracını Hicran Yıldız ve Yasemin Demir’e hediye eden Nevin Gökçek, Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu ve aileler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu da “Aile ve Maneviyat” konulu  konferansında, Peygamberimiz Hz.Muhammed’in hayatından ve  çocuklarının yaşamından örnekler sundu.

Nihat Hatipoğlu, 40 yıllık Ankaralı olduğunu da belirterek,  “Sevgili Ankaralılar  ‘Ankara’da bulunmaktan haz alıyorum’ diyeceğim ama zaten Ankaralıyım. Yani 40 yıldan beri de Ankaralıyım…Medya ile ilk görüşmemiz Ankara vesilesi ile oldu…Nevin Gökçek hanım ve özellikle Melih Başkanı çok seviyorum. Siyaset üstü seviyorum. Ona da teşekkürlerimi burada ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu’nun “Aile ve Maneviyat” konulu konferansı, salonda duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Kocatepe Kültür Merkezi’nin salonunu hınca hınç dolduran Başkentliler, konferansı büyük bir ilgiyle izledi.

Konferans sonunda Nevin Gökçek tarafından Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu’na çiçek ve Ankara ve Başkan Melih Gökçek adına teşekkür plaketi verildi.

"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI
"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI
"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI
"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI
"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI
"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI
"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI
"AİLE VE MANEVİYAT" KONFERANSI