Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ALTINDAĞ GENÇLİK MERKEZİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Gençlik Merkezi Tiyatro’da Grubu özel bir televizyon kanalında yayınlanan Acun Ilıcalı’nın hazırlamış olduğu “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışma programında büyük beğeni kazanarak, yarı finale yükseldi.

02 Şubat 2013 Cumartesi 00:00
ALTINDAĞ GENÇLİK MERKEZİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI

-TİYATRO’DA GRUBU “YETENEK SİZSİNİZ” YARIŞMASINDA YARI FİNALDE…
-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ALTINDAĞ GENÇLİK MERKEZİ TİYATRO’DA GRUBU, YETENEK SİZSİNİZ ADLI YARIŞMA PROGRAMI’NDA SEYİRCİLERİN YÜZDE 81’İNİN OYUNU ALARAK YARI FİNALE YÜKSELDİ



tiyatro.jpgBüyükşehir Belediyesi’nin sosyal yaşam alanları, çocukların ve gençlerin yeteneklerini geliştirmesine büyük katkı sağlıyor. Spordan sanata pek çok branşta verdiği kurslarla üyelerinin kişisel gelişimlerine destek olan Çocuk Kulüpleri ve Gençlik Merkezleri, başarılı işlere de imza atıyor.
Altındağ Gençlik Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Tiyatro’da Grubu da Başkentliler için yıllardır sergiledikleri ve büyük beğeni kazandıkları oyunlarıyla artık Türkiye’nin de sevgisini kazandı. İzlenme rekorları kıran “Yetenek Sizsiniz Türkiye” adlı yarışma programına katılan Tiyatro’da Grubu’nun yetenekli oyuncaları, skeçleriyle de izleyenlere neşeli anlar yaşatıyor.
Yarışmanın ilk turuna “Yakın Geçmişin Efsane Komikleri” adlı skeç ile katılan genç tiyatrocular, tüm izleyenleri kahkahalara boğarak ve jüriden de üç evet alarak ikinci tura yükselmişlerdi.
İkinci tur elemelerine Ankara’da katılan Tiyatro’da Grubu, ilk defa izleyiciyle buluşan “Kırmızı Başlıklı Kızın Suçu Ne? Kurdun Yolu” adlı oyundan bir bölüm sunarak, yine izleyicilerin beğenisini kazandı. Sergilenen oyun sonunda Sergen Yalçın, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı tarafından çok takdir edilen gençler, izleyicilerden yüzde 81 oy aldı.
Altındağ Gençlik Merkezi Tiyatroda Grubu, yarışmayı ikinci olarak bitirerek, yarı finale yükseldi.

ALTINDAĞ GENÇLİK MERKEZİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI
ALTINDAĞ GENÇLİK MERKEZİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI
ALTINDAĞ GENÇLİK MERKEZİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI