Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Altındağlı Öğrencilerden “Resim Boyama Şenliği”…

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE SOSYAL HİZMETLER EĞİTİM VE YARDIM VAKFI İLE ALTINDAĞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİYLE “RESİM BOYAMA ŞENLİĞİ” YAPILDI - ALTINDAĞ HÜSEYİN GÜLLÜ CEYLAN İLKÖĞRETİM OKULU’NDA YAPILAN ŞENLİKTE SOS ONURSAL BAŞKANI NEVİN GÖKÇEK, ÇOCUKLARLA BERABER DUVAR RESMİ YAPTI

29 Nisan 2011 Cuma 01:28
Altındağlı Öğrencilerden “Resim Boyama Şenliği”…

Altındağlı öğrenciler,  “Resim Boyama Şenliği”nde okul duvarını boyayarak keyifli bir gün geçirdiler.
Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı ve Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte Hüseyin Güllü Ceylan İlköğretim Okulu’nda “Resim Boyama Şenliği” yapıldı.

1.JPG
Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek’in de çocuklarla beraber duvar resmi boyadığı etkinlikte öğrenciler okul bahçesinin duvarını gönüllerince boyayarak resim yaptılar.
Altındağ Bölgesinde bulunan 41 okuldan 250 öğrencinin katıldığı etkinlikte açılış konuşması yapan Altındağ Kaymakamı Hamza Duygun, böyle bir etkinliğin düzenlenmesinde katkısı olan Büyükşehir Belediyesi ve Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı’na teşekkür etti.
Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek ise, Altındağ Kaymakamlığı ile Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün güzel sosyal çalışmalar yaptığını belirterek şunları söyledi:

2.jpg
 “Altındağ Kaymakamlığı, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü gerçekten o kadar güzel sosyal çalışmalara imza atıyorlar ki ilçedeki birlik ve beraberlik kıskanılacak derecede güzel. En riskli bölgelerden biri Altındağ ilçesi ama umuyorum Ankara’nın en gözde ilçelerinden biri olacak diye düşünüyorum. Çünkü burada yapılan sosyal faaliyetleri diğer ilçelerde göremiyorum. Buradan günümüzde yarınımızı emanet edeceğimiz çok güzel çocuklarımız çıkacak. Onlar inşallah ileride güzel şeylere imza atacaklar onlar için çalışıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”
 
-       NEVİN GÖKÇEK’TEN DUVAR RESMİ –

3.jpg
Daha sonra Altındağ Kaymakamı Hamza Duygun, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ve öğretmenlerle birlikte açılış kurdelesini kesen Nevin Gökçek, duvar resmi boyayan öğrencilerin çalışmalarını izledi.
Çocuklarla beraber kendisi de duvar resmi boyayan Nevin Gökçek, çocuklara katılım belgesi vererek fotoğraf çektirdi. 
Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı tarafından şenliğe katılan öğrencilere tişört, şapka ve kumanya dağıtıldı.