AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜKŞEHİR'DEN MALZEME YARDIMI

Büyükşehir Belediyesi, 90 amatör spor kulübüne 20’şer kişilik malzeme yardımı yapacak. Başkan Melih Gökçek’in de katılacağı yardım töreni yarın (18 Mart-Salı) saat 13.00’da Gençlik Parkı Necip Fazıl Kısakürek Salonu’nda gerçekleşecek.

18 Mart 2014 Salı 08:36
AMATÖR KULÜPLERE BÜYÜKŞEHİR'DEN MALZEME YARDIMI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 90 AMATÖR SPOR KULÜBÜNE 20’ŞER KİŞİLİK MALZEME YARDIMI YAPACAK

-BAŞKAN GÖKÇEK’İN KATILACAĞI YARDIM DAĞITIM TOPLANTISI YARIN (18 MART) SAAT 13.00’DA GENÇLİK PARKI NECİP FAZIL KISAKÜREK SALONU’NDA ’NDA GERÇEKLEŞECEK

Başkent’te eğitimden sağlığa, istihdamdan sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar her alanda sağladığı desteklerle örnek olan Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine de malzeme yardımı yaparak, sporda da örnek bir çalışmaya imza atıyor.

Her takım için 20’şer kişilik olarak hazırlanan yardım çantalarında; forma, şort, çorap, krampon, tekmelik, eşofman, idman yeleği, yağmurluk, çanta, top ve 2 takım kaleci malzemesi bulunuyor. Toplam 90 amatör spor kulübüne dağıtılacak olan yardımların yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin imkanları ölçüsünde kulüplerin maçlara gidip gelişleri için de araç yardımında bulunulacak.