Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 2012 Kırşehir Tanıtım Günleri’nin Açılışına Katıldı…

-BAŞKAN GÖKÇEK: -“ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KIRŞEHİRLİ VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN EMRİNDEDİR”

08 Haziran 2012 Cuma 12:35
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 2012 Kırşehir Tanıtım Günleri’nin Açılışına Katıldı…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Kültür Merkezi’nde 7 - 10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 2012 Kırşehir Tanıtım Günleri’nin açılışına katıldı.
Açılışa TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kırşehir Milletvekili Abdullah  Çalışkan ile çok sayıda bürokrat, Kırşehirli iş adamı ve vatandaş da  katıldı.
Başkan Melih Gökçek, “Ankaramızdaki Kırşehirlilerin sayısı  mübağlasız Kırşehir’den daha çok” diye başladığı ve Kırşehirli vatandaşlara seslendiği konuşmasında, “Komşu il olması dolayısıyla, her zaman çok konuda Kırşehir’in belediyeleri ile işbirliği yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Burada Kırşehir’in özellikle Ankaralılara tanıtımı konusunda da yapacaklarınız son derece faydalı bir iş. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırşehirli vatandaşlarımızın her zaman emrindedir” dedi.
Yarından itibaren Ankara’da Shopping Fest yani Alışveriş  Festivali’nin başlayacağını hatırlatan Başkan Gökçek, “Festivalin bu tanıtım günleri ile birleşmiş olması, Kırşehir’in daha da iyi tanınmasına inşallah vesile olacak güzel bir tesadüf olmuş” diye konuştu. Başkan Gökçek, Kırşehir Tanıtım Günleri’nin hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına son verdi.