ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

Ankara Büyükşehir Belediye tüm ilçelere yaptığı kırsal kalkınma projelerini desteklemeye devam ediyor.

12 Ağustos 2014 Salı 10:17
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ

-MECLİS, HİRFANLI BARAJ GÖLÜ’NDE HALKIN DAHA EKONOMİK VE TEKNİK BALIKÇILIK YAPABİLMESİ İÇİN EVREN BELEDİYESİ’NE MOTORLU BALIKÇI KAYIKLARI VE BALIKÇILIK AV MALZEMESİ ALINMASINI KARARLAŞTIRDI

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ali İhsan Ölmez'in başkanlığında yapılan toplantıda, Evren’de balıkçılık faaliyetlerinin daha ekonomik ve teknik olarak yapılabilmesi için motorlu balıkçı kayıklarının ve balıkçılık av malzemelerinin alınarak Evren Belediyesi’ne bedelsiz olarak verilmesini içeren Başkanlık yazısını, Gündem’e alarak görüştü ve oy birliği ile kabul etti.