09 Ocak 2016 Cumartesi 23:08
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMIYOR

bot-yardim.jpgAnkara Büyükşehir Belediyesi başkentlilerin ihtiyaçlarını ve taleplerini değerlendirerek vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Kızılcahamam Çeltikçi İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan öğrencilerin kış aylarını daha rahat geçirip hasta olmamaları ve eğitimlerini aksatmamaları için temel ihtiyaçları olan bot ve kabanlar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verildi. 107 bot ve 107 kaban yardımı yapılan öğrenciler kış ayında üşümeden okullarına gidebilecekleri için çok mutlu olduklarını ve Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK’e teşekkür ettiler.