Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA BÜYÜKŞEHİR, CİTEX BİLİŞİM FUARI'NDA

Büyükşehir Belediyesi, Ankara’yı tanıtım ataklarına bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye Bilişim Derneği’nin 31. Ulusal Bilişim Kurultayı ile ilk kez Başkent’te düzenlenecek olan CİTEX Ankara Bilişim Fuarı’nda boy göstererek, pek çok alandaki prestij ve teknolojik projelerini tanıtacak.

04 Kasım 2014 Salı 16:03
ANKARA BÜYÜKŞEHİR, CİTEX BİLİŞİM FUARI'NDA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, İLK KEZ ANKARA’DA DÜZENLENECEK  CİTEX BİLİŞİM FUARI’NDA BİLİM VE TEKNOLOJİ BAŞTA OLMAK ÜZERE PEK ÇOK ALANDA TANITILACAK

BÜYÜKŞEHİR CİTEX BİLİŞİM FUARIBüyükşehir Belediyesi, Ankara’yı tanıtım ataklarına bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye Bilişim Derneği’nin 31. Ulusal Bilişim Kurultayı ile ilk kez Başkent’te düzenlenecek olan CİTEX Ankara Bilişim Fuarı’nda boy göstererek, pek çok alandaki prestij ve teknolojik projelerini tanıtacak.      

Son yıllarda Başkentin tanıtımı için her alanda olduğu gibi bilişim alanında da önemli çalışmalara imza atan, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası CEBİT Bilişim Fuarı’nda yıllardır büyük ses getirerek ilgi odağı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 6 Kasım Perşembe günü başlayacak olan CİTEX Bilişim Fuarı’na da katılıyor.

“Ankara’yı bir de CİTEX’te görün” ana temasıyla yola çıkarak 4 gün sürecek olan CİTEX Bilişim Ankara Fuarı’nda 250 metrekarelik geniş bir stant kuran Büyükşehir Belediyesi; bu çatı altında Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, İtfaiye Daire Başkanlığı, ASKİ ve EGO Genel Müdürlükleri ile beraber teknolojik hizmetlerini Başkentin yanı sıra diğer illerden gelen katılımcılara sunacak.

-“BİLİM VE TEKNOLOJİNİN MERKEZİ ANKARA”…

Başkent’in son çalışmalarıyla ulusal arenada bilim ve teknolojinin merkezi olarak da tanıtılmasının hedeflendiği CİTEX Bilişim Fuarı, hem Başkent Ankara’nın tanıtımı hem de belediye hizmetlerinin anlatılması açısından önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.


-ANKARA BÜYÜKŞEHİR’İN BİLİŞİM STANDINDA “FLY CAM -HELİKOPTER KAMERA”…

Büyükşehir’in dev bilişim standında “Fly Cam - Helikopter Kamera” ile “Panaromik Kent Ekranı” büyük ilgi çeken diğer bölümleri oluşturacak. 

Uçarak mekan çekimi yapabilen helikopter kamera ile ilgili sinevizyon gösterisini izleyen ve teknik görevlilerden bilgi alan ziyaretçiler, panoramik kent ekranı sistemi ile de Başkent Ankara’nın rekreasyon alanları ve kentsel parklarını izleyecekler.

-BÜYÜKŞEHİR STANDININ CANLI YAYIN ADRESİ:  

“www.ankara.com.tr”

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan, CETİX Bilişim Fuarı’ndaki standın 4 gün boyunca canlı olarak,  www.ankara.com .tr adresinden izlenebileceğini açıkladı.  

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin stantlarında, Ankara ile Büyükşehir Belediyesi’nin teknolojik çalışmalarına ilişkin cd’ler, kitaplar, broşürler, promosyon eşyaları ve tanıtım materyalleri de yer alacak.  

Türkiye’de bilişim ve teknoloji sektörünün en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen CİTEX Bilişim Fuarı, Ankara ATO Congresium’da 9 Aralık Pazar akşamına kadar bilişim meraklılarına kapılarını açık tutacak.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR, CİTEX BİLİŞİM FUARI'NDA
ANKARA BÜYÜKŞEHİR, CİTEX BİLİŞİM FUARI'NDA