ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN LİSE ÖĞRENCİLERİ İÇİN YAZ KAMPI

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle öğrenci dostu çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10-11-12’nci sınıf ve mezun gruplarına lise müfredatını destekleyici eğitimler ile YKS sınavına ön hazırlık niteliğinde yaz kampı düzenleyecek.

03 Temmuz 2024 Çarşamba 08:47
ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN LİSE ÖĞRENCİLERİ İÇİN YAZ KAMPI

Genel tekrar dersleriyle birlikte yürütülecek olan birebir Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmetiyle öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak olan ve 8 Temmuz’da başlayacak ücretsiz yaz kampı hakkında detaylı bilgi almak isteyen aileler Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’ne giderek ya da 0312 380 10 47-48 telefonu arayarak detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle Başkentli öğrencilere destek olmayı sürdürüyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, 10-11-12’nci sınıf ve mezun gruplarına lise müfredatını destekleyici eğitimler ve YKS sınavına ön hazırlık niteliğinde yaz kampı düzenleyecek.

EĞİTİMLER 5 HAFTA SÜRECEK

Genel tekrar dersleriyle birlikte yürütülecek olan birebir Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik dersleriyle öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak olan kamp hafta içi her gün 10.00-13.30 saatleri arasında, üyelerin ücretsiz olarak faydalanacağı eğitimler toplam 5 hafta sürecek.

Başvuru tarihleri 2-5 Temmuz 2024 saat 9.00-17.00 arasında, ders başlangıcı ise 8 Temmuz 2024 tarihinde olacak. Yaz kampı ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen aileler Sanatoryum Caddesi No: 273 adresindeki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezine giderek ya da 0312 380 10 47-48 telefonu arayarak detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Alanında uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenecek olan yaz kampında verilecek olan dersler ise şöyle;

-Matematik, Türkçe, Coğrafya, Edebiyat, Kimya, Rehberlik

-Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmeti (Birebir Öğrenci Görüşmeleri, Bölüm ve Alan seçimleri, Meslek Seçimi)