"ANKARA FATİ İLE YÜRÜYOR"

Başkent’te yaşayan engellilere yönelik 365 gün sayısız hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, “birlikte yaşama” kültürünü artıracak bir çalışmaya daha imza atıyor.

26 Eylül 2013 Perşembe 10:10
"ANKARA FATİ İLE YÜRÜYOR"

-FATİ İSİMLİ GÖRME ENGELLİ BİR KARAKTERİN TANITIM YÜZÜ OLDUĞU “BİRLİKTE YÜRÜYORUZ” ETKİNLİĞİ BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEKLERİYLE BUGÜN (26 EYLÜL)  TANDOĞAN MEYDANI’NDA BAŞLAYACAK

Beyazay Derneği ile bugün (26 Eylül-  Perşembe) ortaklaşa düzenlenen “Birlikte Yürüyoruz” isimli etkinlikte, yüzlerce Başkentli “Fati” isimli görme engelli karakter ile saat 11.00’da Tandoğan’dan Beşevler’e yürüyecek.

Tarih       : 26 Eylül 2013 - Perşembe

Saat        : 11.00