21 Mayıs 2016 Cumartesi 12:33
ANKARA İFTAİYESİ’NİN VOLEYBOL TURNUVASI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NCA DÜZENLENEN VE 1 AY SÜREN VOLEYBOL TURNUVASI’NIN ŞAMPİYONU AYYILDIZ MERKEZ-2 TAKIMI OLDU

voleybol_turnuvasi_4.jpgAnkara İtfaiyesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu,Ayyıldız Merkez-2 takımı oldu.
Yaklaşık 1 ay süren turnuvanın finaline; Batıkent Yıldızlar-A takımı ile Ayyıldız Merkez-2 takımı kaldı. Zorlu geçen final karşılaşmasında Ayyıldız Merkez-2 takımı galip gelerek, turnuvanın şampiyonluğunu elde etti. Kıran kırana geçen final mücadelesinde,Batıkent Yıldızlar-A takımı, rakibine zor anlar yaşattı. Buna rağmen 3 set süren müsabaka sonucu gülen taraf 3-0’lık skorla Ayyıldız Merkez-2 oldu.
Müsabakanın sonuçlanmasıyla birlikte şampiyon Ayyıldız Merkez-2 oyuncuları coşkularını taraftarlarıyla paylaştı.
Turnuvayı üçüncü olarak tamamlayan Aksaçlılar Kayaş takımının ödülünü Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, ikinci olan Batıkent Yıldızlar-A takımının ödülünü İtfaiye Dairesi BaşkanıCelil Sipahi ve turnuvayı birinci tamamlayarak şampiyonluğa adını yazdıran Ayyıldız Merkez-2 takımının ödülünü de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Recep Tekcan ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Kavlak verdi.