Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankara İle Şam Arasında Kardeş Kent Protokolü İmzalanıyor...

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Şam Valisi Bisher Al-Sabban (6 Temmuz Salı) Başkanlık Makamında Bir Araya Gelerek Kardeş Kent Protokolü İmzalayacak - Başkan Gökçek ve Vali Al-Sabban İmza Töreninin Ardından Basın Toplantısı Düzenleyecek

05 Temmuz 2010 Pazartesi 10:46
Ankara İle Şam Arasında Kardeş Kent Protokolü İmzalanıyor...

Başkent Ankara ve Suriye’nin başkenti Şam, yüzyıllardır süren dostluklarını “Kardeş kent” protokolüyle resmileştirecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Şam Valisi Bisher Al-Sabban,(6 Temmuz Salı) Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında yapılacak görüşmenin ardından iki kent arasında “Kardeş Kent Protokolü” imzalayacak ve ardından basın toplantısı gerçekleştirecek.
Ankara’nın 41. Kardeş kenti yarın imzalanacak protokol ile Suriye’nin başkenti Şam olacak. Şam Valisi Dr. Bisher Al-Sabban başkanlığındaki Şam Heyeti (6 Temmuz Salı) saat 12.00’da Başkan Melih Gökçek’i makamında ziyaret edecek. Heyetlerin görüşmesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Şam Valiliği arasında “Kardeş Kent Protokolü” imzalanacak ve basın toplantısı düzenlenecek.
Başkan Gökçek’i ziyaret edecek heyette, Şam Valisi Bisher Al-Sabban, Şam Valiliği Genel Sekreteri Bashar Al Dada, Özel Kalem Müdürü Asa’ad Mhanna, Kentsel Planlama Müdürü Abd Al Fattah Aiasu, Finansal İşler Müdürü Nasouh Al Nablsı, Trafik ve Ulaşım Mühendisliği Müdürü Abd Allah Abood, İnsan Kaynakları Müdürü Tareg Al Nahaas bulunacak.