ANKARA KENT KONSEYİ 9. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Ankara Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı. En geniş katılımlı yerel platform olan Kent Konseyi’nin Genel Kurul Kongresi’ne, Ankara Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi temsilcisinin yanı sıra; Ankara Valisi tarafından belirlenen kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

16 Haziran 2014 Pazartesi 08:40
ANKARA KENT KONSEYİ  9. OLAĞAN GENEL KURUL  TOPLANTISI YAPILDI

ANKARA KENT KONSEYİ  9. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILDI

-BAŞKANLIĞA SEYFİ SALTOĞLU SEÇİLDİ

kent_konsey_HKN_7522.JPGAnkara Kent Konseyi 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı,   Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı. En geniş katılımlı yerel platform olan Kent Konseyi’nin Genel Kurul Kongresi’ne, Ankara Valiliği ile Büyükşehir Belediyesi temsilcisinin yanı sıra; Ankara Valisi tarafından belirlenen kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Kent Konseyi’nin yerel seçimler sonrası gerçekleştirdiği 9. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa Seyfi Saltoğlu seçildi.

Geçen dönem Ankara Kent Konseyi’nin başkanlığını yürüten Ahmet Arslan, veda konuşmasında şunları söyledi:

Kent Konseyimizin komisyonlarınca hazırlanılarak, genel kurulumuzda Büyükşehir Belediyesi Meclisi’ne sunulmasına karar verdiğimiz onlarca tavsiye kararı, Meclis Genel Kurulu’nda oybirliği ile kabul edilerek Ankara’da hayırlı hizmetlere vesile oldu. Hepinize katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Daha Sonra Kent Konseyi üyelerince Divan Başkanlığı için önerilen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı oybirliği  ile seçildi.

Divanın oluşmasından sonra Ankara Kent Konseyi Başkanlığı için seçime geçildi. Seyfi Saltoğlu ile Abdülkerim Erdoğan’ın mücadelesinde, 129 oy alan Saltoğlu başkan oldu. Abdülkerim Erdoğan’a ise 12 oy çıktı.

Kent Konseyi’nin yeni Başkanı Seyfi Saltoğlu, kendisini bu göreve layık gördükleri için üyelere teşekkür etti.

ANKARA KENT KONSEYİ  9. OLAĞAN GENEL KURUL  TOPLANTISI YAPILDI