Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA KENT KONSEYİ' NİN GENEL KURUL TOPLANTISI

-Toplantıda çalışma gruplarınca Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulmak üzere hazırlanan Ankara’nın marka kent niteliğine katkı sağlayacak önergelerin tamamı kabul edildi

30 Mart 2013 Cumartesi 00:00
ANKARA KENT KONSEYİ' NİN GENEL KURUL TOPLANTISI

-Toplantıda çalışma gruplarınca Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulmak üzere hazırlanan Ankara’nın marka kent niteliğine katkı sağlayacak önergelerin tamamı kabul edildi

DNR_3198.jpg

 Ankara Kent Konseyi 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı. 

Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arslan’ın Başkanlığında toplanan 8. Olağan Genel Kurul’da, Kent Konseyi çalışma gruplarınca hazırlanan önergelerin tamamının tavsiye kararı olarak, Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunulması oybirliği ile kabul edildi. 

İmardan eğitime, turizmden alt yapıya kadar her konuda, her yaştan Ankaralıya hizmetin en iyisinin ulaşmasını sağlamak, marka şehir Ankara’nın değerini daha da yükseltmek amacıyla Kent Konseyi çalışma gruplarınca hazırlanan raporlar toplantıda ele alındı.

DNR_3196.jpg

İmar ve Şehircilik Grubu”, “Eğitim Kültür Sanat ve Spor Grubu”,  “Ticaret ve Ekonomi Çalışma Grubu”, “AB ve Dış İlişkiler Çalışma Grubu”, “Turizm ve Tarihi Doku Çalışma Grubu”, “Engelliler Çalışma Grubu”, “Yaşlı Kimsesiz – Aile ve Çocuk Çalışma Grubu”, “Ulaşım Trafik ve Altyapı Çalışma Grubu”nca kendi alanlarında yapılan çalışmalar Büyükşehir Belediye Meclisi’ne tavsiye olarak sunulacak.


   Genel Kurulun sonunda çalışma gruplarına getirdikleri  öneriler için teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Ahmet  Arslan, Ankara’nın öncü ve lider bir dünya kenti olma yönünde büyük mesafe kat ettiğini vurgulayarak,  “Başkent’in gelişimine katkı verecek projelerinizi her zaman bekliyoruz” dedi.