Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

“Ankara’nın Altın Çiçekleri” Sergisi…

-Büyükşehir Belediyesi, Anfa Şirketi Tarafından 16’ıncısı Düzenlenen “Ankara’nın Altın Çiçekleri” Sergisi, Zafer Çarşısı Sergi Salonu’nda Açıldı -Genel Sekreter Civan, “Altın Çiçek Sergisini Bu Hale Getiren Altın Çiçeklerimiz Ve Değerli Mesai Arkadaşlarımıza Teşekkür Ederim” -“Belediyecilik Hizmetlerimizin Yanı Sıra 164 Sosyal Ve Kültürel Projelerimizle Her Zaman Daha İyisini Yapmaya Çalışıyoruz “

27 Mayıs 2010 Perşembe 01:30
“Ankara’nın Altın Çiçekleri” Sergisi…

1.JPG
Ankara Büyükşehir Belediyesi, ANFA şirketi tarafından 16’ıncısı düzenlenen “Ankara’nın Altın Çiçekleri” sergisi, Zafer Çarşısı Sergi Salonu’nda açıldı.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Altan Raşit Civan’ın açılışını yaptığı törende, ANFA Genel Müdürü Ferhat Ertürk, Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar,  Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Selma Okuroğlu ile kursiyerler ve çok sayıda davetli bulundu.
Serginin açılışında konuşan Genel Sekreter Civan, “Altın Çiçek Sergisi’ni bu hale getiren, hepsi bir altın çiçek olan kursiyerlere ve değerli mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.                  
Büyükşehir Belediyesi’nin, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra uyguladığı 164 sosyal ve kültürel proje ile Ankaralılara hizmet verdiğini belirten Civan, şunları söyledi:
“Sosyal projeler, bir yandan ailelerin bütçesine katma değer sağlarken, bir yandan da kişilerin vakitlerini değerlendirdikleri çok önemli sosyal alanlardır. Bu projelerimiz bizim için övünç kaynağıdır.  Altın Çiçek Sergisi’nde altın değer taşıyan el emeği göz nuru eserleri yapanlar tebrik ediyorum.” 

2.jpg2.jpg
 Bu yıl 16’ıncısı düzenlenen “Ankara’nın Altın Çiçekleri” adlı yılsonu sergisinde, ahşap, seramik, cam, polyester ve porselen boyamadan oluşan birbirinden renkli eserler Ankaralıların beğenisine sunuluyor. 
ANFA Altın Çiçekleri Kursu’nun 16 yıldır değişmez öğretmeni olan Şerife Akdağ, serginin bu yıl kursa kayıtlı 50 kursiyerin eserlerinden oluştuğunu belirterek, “Kursta ham olarak alınan objeleri taşlarla ve boyalarla renklendiriyoruz. Seramik bir vazoya renkli bir transferle, boyama ve boncuklarla can veriyoruz. Tamamen amatör olan kursiyerlerimiz yılsonunda birbirinden değerli, zarif ve profesyonel eserler meydana getiriyorlar” dedi.  
Sergi 30 Mayıs Pazar gününe kadar 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.