Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞU (13 EKİM) KUTLANACAK…

Ankara’nın Başkentlik unvanıyla onurlandırılmasının 89. yılı yarın (13 Ekim) Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği resepsiyonda kutlanacak.

12 Ekim 2012 Cuma 17:50
ANKARA’NIN BAŞKENT OLUŞU  (13 EKİM) KUTLANACAK…

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ANKARA’NIN BAŞKENT İLAN EDİLİŞİNİN 89. YILINI YARIN (13 EKİM) DÜZENLEYECEĞİ RESEPSİYONDA KUTLAYACAK
BAŞKAN GÖKÇEK’İN EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENECEK RESEPSİYONDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN GELENEKSEL HALE GETİRDİĞİ BÜYÜK SEĞMEN ÖDÜLLERİ DE SAHİPLERİNİ BULACAK

Ankara’nın Başkentlik unvanıyla onurlandırılmasının 89. yılı yarın (13 Ekim) Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği resepsiyonda kutlanacak.
Resepsiyonda, Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Büyük Seğmen Ödüllerinin üçüncüsü de sahiplerini bulacak.
Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın kasabadan metropole uzanan Başkentlik ömrünün 89. yıldönümünü yine şanına yakışır bir şekilde kutlayacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in ev sahipliği yapacağı resepsiyon, Marriott Otel’de gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Selahattin Duman tarafından hazırlanan “Kasabadan Başkent’e, Başkentten Metropele Ankara” adlı belgeselden kurgulanan kısa bir sunumun ilk kez gösterimi yapılacak. Sunuculuğu’nu İclal Aydın’ın yapacağı, renkli sürprizlerin de yaşanacağı resepsiyonda “Kasabadan Başkent’e Ankara” adlı fotoğraf sergisi ve “Başkent Ankara” adlı ödüllü filateli sergisi açılacak.

3. BÜYÜK SEĞMEN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULACAK
Ankara’ya eserleri, hizmetleri ve girişimleriyle değer katan, Ankara’nın marka değerini yükselten kişi, kurum ve kuruluşlar da yine onurlandırılacak.
Bu yıl, “Hayırsever” dalında “Melek İpek”, “Milli Gurur” dalında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci “Egemen Bağış”, “Sanayi” dalında Yiğit Akü’nün sahibi “Mahmut Yiğit”, “Ticaret” dalında ATO Başkanı “Salih Bezci”, “Sivil Toplum Kuruluşu” dalında Gölbaşı Doğal Hayatı Koruma Vakfı Başkanı “Meliha Yılmaz”, “Spor” dalında Olimpiyat Şampiyonu Milli atlet “Aslı Çakır Alptekin”, üniversite dalında “Hacettepe Üniversitesi”, “Turizm” dalında Boğaziçi Lokantası sahibi “Halil İbrahim Boyacı”, “Bilim Adamı” dalında “Prof. Dr. Hakkı Acun”, “Girişim” dalında “ASO Başkanı Nurettin Özdebir”, Büyük Seğmen Ödülü ile onurlandırılacak.