Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA'DA CAZ RÜZGARI ESTİ

Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Başkent’te caz rüzgarı estirdi. Gençlik Parkı Tiyatro ve Konser Salonu’nda cazın tanınmış seslerinden Ayşe Gencer ile sahne alan Kent Orkestrası ayakta alkışlandı.

26 Mart 2013 Salı 00:00
ANKARA'DA CAZ RÜZGARI ESTİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT ORKESTRASI’NIN ÜNLÜ CAZ SANATÇISI AYŞE  GENCER İLE DÜZENLEDİĞİ KONSERDE JAZZIN KLASİKLEŞMİŞ BESTELERİ ANKARALILARA GÜZEL SAATLER YAŞATTI

jazz_konser_330_26032013.jpgBüyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, Başkent’te caz rüzgarı estirdi. Gençlik Parkı Tiyatro ve Konser Salonu’nda cazın tanınmış seslerinden Ayşe Gencer ile sahne alan Kent Orkestrası ayakta alkışlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası geleneksel hale getirdiği konserlerinden birini daha tıklım tıklım dolu bir salonda seslendirdi.

Kent Orkestrası’nın Şef Kemal Günüç yönetimindeki başarılı performansına, jazz müziğinin tanınmış sesi Ayşe Gencer ile trompette İmer Demirer, Alto Sax’da Meriç Demirkol, piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, Kontrbasta ise Gökhal Somel eşlik etti.

Başkentlilerin büyük ilgi gösterdiği konserde, sanatçılar “Chasın’bıll, Oltremare, Route 66, Ain’t Misbehavin’all Of Me, How Do You Keep The Music Playıng, I Get A Kıck Out Of You, Pennıes Fromheaven, Layy Is A Tramp” gibi eserleri seslendirdi.

Konser salonunu, tıklım tıklım dolduran Başkentli cazseverler,  konseri büyük bir coşkuyla ve tempo tutarak izlediler.

ANKARA'DA CAZ RÜZGARI ESTİ
ANKARA'DA CAZ RÜZGARI ESTİ
ANKARA'DA CAZ RÜZGARI ESTİ