Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA'DA "TRABZON GÜNLERİ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sekizincisi düzenlenen “Trabzon Günleri”nin açılışına katıldı.

20 Şubat 2014 Perşembe 14:14
ANKARA'DA "TRABZON GÜNLERİ"

-AKM’DE DÜZENLENEN TRABZON GÜNLERİ’NİN
AÇILIŞINA KATILAN BAŞKAN GÖKÇEK:
“BAŞKENT’TE GERÇEKLEŞEN TRABZON GÜNLERİ ÖZELLİKLE KENTLER ARASI İŞBİRLİĞİNE SON DERECE GÜZEL BİR ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR”


trabzon_gunleri.jpgBüyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sekizincisi düzenlenen “Trabzon Günleri”nin açılışına katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Başkan Gökçek, “Başkent’te gerçekleşen Trabzon Günleri özellikle kentler arası işbirliğine son derece güzel bir örnek teşkil ediyor” dedi.
Atatürk Kültür Merkezi’ndeki açılışa, Başkan Gökçek’in yanı sıra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ile milletvekilleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.


-“YARI YARIYA TRABZONLU SAYILIRIM”
trbzn_gnlr.jpgBüyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, her zaman böyle güzel etkinliklere, festivallere ellerinden gelen katkıyı vermeye çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Başkent’te gerçekleşen Trabzon Günleri özellikle kentler arası işbirliğine son derece güzel bir örnek teşkil ediyor. Karadeniz’in sıcak kanlı insanlarına saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyor, Trabzon Günleri için başarılar diliyorum.”
Eşi Karadenizli olduğu için Trabzon’a ayrı bir yakınlık hissettiğini vurgulayan Başkan Gökçek, “Yarı yarıya Trabzonlu sayılırım. Çünkü Karadeniz damadıyım. Ne zaman böyle bir etkinlik, kutlama olsa hep Trabzonlu, Karadenizli kardeşlerimle bir arada olurum” dedi.
Atatürk Kültür Merkezi Fuar alanındaki etkinlikte, çadırlarda sergilenen yöresel yemekler ile el sanatları ve Trabzon ilçelerinin doğal güzelliklerini tanıtıldığı stantlar yoğun ilgi görüyor.
Trabzon Günleri, 23 Şubat Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.