Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ANKARA'DAN EMİTT ÇIKARMASI

-Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 17. Doğu Akdeniz uluslar arası turizm ve seyahat Fuarı’nda başkent’in tanıtımına katkı sunuyor.

26 Ocak 2013 Cumartesi 00:00
ANKARA'DAN EMİTT ÇIKARMASI

-Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen 17. Doğu Akdeniz uluslar arası turizm ve seyahat Fuarı’nda başkent’in tanıtımına katkı sunuyor.

DSC_0234.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi, 17. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda  (EMİTT) kurduğu stant ile Başkenti dünyaya tanıtıyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 17. kez misafirlerini ağırlıyor.  Ankara ise Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği, Ankara Kalkınma Ajansı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Başkent’in tanıtımını dört dörtlük yapıyor.

Ankara’nın bütün yerel yönetimlerinin tek çatı altında toplanarak güçlü bir tanıtım atağı gerçekleştirdiği fuarda, katılımcılar, 3 boyutlu ekran teknolojisi ile Başkent’in tarihi ve turistik mekânlarını adım adım gezme imkânı buluyorlar.

Beypazarı, Nallıhan, Kalecik, Kızılcahamam, Keçiören gibi birçok ilçenin de yer aldığı fuarda, Büyükşehir Belediyesi katılımcılara; anahtarlık, bardak altlığı, Ankara’yı tanıtan CD, rekreasyon alanlarıyla ilgili broşürler, Ankara Rehberi ve Ankara Haritası gibi hediyelik eşyalar dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi usta öğreticilerin Ebru tanıtımı da büyük ilgi görüyor.

DSC_0190.JPGDünyanın 5′inci büyük turizm fuarı konumuna ulaşan EMITT’e, 70 ülkeden 4 bin 500 yerli ve yabancı turizm şirketi katılım için başvuru gerçekleştirdi. 2012 yılında 128 bin ziyaretçiyle önemli bir başarı elde eden fuara bu yıl da açılışından itibaren yine ilgi büyük oldu.