Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Ankaralılar Bu Sirki Çok Sevdi…

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “BÜYÜK ANKARA SİRKİ” 2. GÜNÜNDE DE BİNLERCE BAŞKENTLİYİ BİRARAYA GETİRDİ - ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GELENEKSEL HALE GETİRİLEN “BÜYÜK ANKARA SİRKİ”NE BAŞKENTLİLERİN İLGİSİ ÇOK BÜYÜK OLDU

10 Kasım 2011 Perşembe 02:47
Ankaralılar Bu Sirki Çok Sevdi…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Büyük Ankara Sirki” Bayrama özel gösterilerin yer aldığı 2.günde de başkentlilerden  büyük ilgi gördü

1.JPG
Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 13. Kez düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Büyük Ankara Sirki”, Kurban Bayramı’nın 2. Günü halka açık gösterilerine başlayarak binlerce başkentliye muhteşem bir gösteri sunmuştu.

2.jpg
ASKİ Spor Salonu’nda düzenlenen ve sevimli ayıların inanılmaz gösterilerinden çocukların neşeyle izlediği palyaçolara, tehlikeli hava akrobasiden, transformasyon gösterilerine, jönglerden, Kafkas atlarıyla yapılan gösterilere, jimnastik ve ip cambazının tehlikeli gösterisinden kaplan, leopar ve panterlerin muhteşem gösterisine kadar birbirinden ilginç ve tehlikeli gösterilerin yer aldığı “Büyük Ankara Sirki” bayramın 3. Günü de başkentlileri büyüledi.
Kadın, erkek, çocuk  6 bin kapasiteli salonu hınca hınç dolduran binlerce başkentli zaman zaman neşeli zaman zaman tehlikeli anları soluklarını tutarak izlediler.

- GÖSTERİLERE DEVAM –

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve Bayramın ikinci günü sahnelerini açan “Büyük Ankara Sirki”, bayramın son günü (yarın)  de özel gösterilerini sunduktan sonra, hafta sonları Cumartesi Pazar saat 14.00 ve 18.00 de iki seans olarak halka, Pazartesi günü hariç hafta içi hergün saat 13.00’da okullara ücretsiz gösterilerine iki ay boyunca Ocak ayının ilk haftasına  kadar devam edecek.