"ANNE ÜNİVERSİTESİ" KURULUYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Gazi Üniversitesi yerel yönetimler ve üniversite işbirliğine örnek olarak yıllardır başarıyla sürdürdükleri işbirliğini, yeni bir proje ile güçlendiriyor.

13 Kasım 2013 Çarşamba 14:28
"ANNE ÜNİVERSİTESİ" KURULUYOR

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE GAZİ ÜNİVERSİTESİ’NİN İŞBİRLİĞİNDE YÜRÜTÜLECEK “ANNE ÜNİVERSİTESİ”  PROTOKOLÜ BAŞKAN GÖKÇEK İLE REKTÖR BÜYÜKBERBER TARAFINDAN  13 KASIM ÇARŞAMBA İMZALANACAK

Ailenin toplumsal hayatın devamındaki önemi ve rolü gereği bu kurumu korumaya ve etkin kılmaya yönelik “Aile ve Eğitim Programı” kapsamında “Anne Üniversitesi” projesi hayata geçiriliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber, “Anne Üniversitesi” projesi protokolünü13 Kasım Çarşamba Gazi Üniversitesi Mimar Kemalettin Salonu’nda saat 15.00’da imzalayacak.

Tarih : 13 Kasım 2013 Çarşamba

Saat  : 15.00