Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

ARAPLAR’DA ÇOCUKLAR 3D İLE TANIŞTI

Büyükşehir Belediyesi Araplar Aile Yaşam Merkezinde 3D film gösterimleri başladı

27 Ekim 2012 Cumartesi 10:04
ARAPLAR’DA ÇOCUKLAR 3D İLE TANIŞTI

DSCF0087.JPGBüyükşehir Belediyesi Araplar Aile Yaşam Merkezi, çevre halkının teknolojik gelişmelerden uzak kalmaması için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, bölge çocuklarını 3D sinema ile tanıştırdı. Her ay yapılan 3D film gösterimleri büyük ilgi görüyor.

Başkentin 8 farklı noktasında çocuklar, gençler, yaşlılar, engeliler için gezilerden sergilere, kurslardan eğlencelere kadar pek çok faaliyet yürüten aile yaşam merkezleri vatandaşların bir numaralı buluşma adresi haline geldi. Faaliyetleriyle özellikle dar gelirli ailelerin pek çok imkana ücretsiz olarak kavuşmasını sağlaya aile yaşam merkezlerinden Araplar da teknolojiyi bölge halkının ayağına getirdi.

Araplar mahallesindeki dar gelirli ailelerinin çocuklarının teknolojik gelişmelerden uzak kalmaması için sürekli yeni projeler üreten Aile Yaşam Merkezi yöneticileri, bölge halkına ayda bir 3D sinema keyfini yaşatmaya başladı.

DSCF0088.JPGİlk gösterimden saatler önce merkezde beklemeye başlayan üyeler, film saatinde salonda yer kapmak için birbirleri ile yarıştılar. Salon içerisinde de oldukça heyecanlı oldukları gözlemlenen üyeler nefeslerini tutarak film seyrettiler. Bu uygulamayı kendilerine sundukları için merkez idaresine teşekkür eden üyeler, merkezden çok merak ettikleri 3d teknolojisini keşfetmenin mutluluğu ile ayrıldılar.