Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Aşırı Hız Yapan Sürücü Ankaray Tandoğan İstasyonu’nun Merdivenlerine Düştü...

-EGO YETKİLİLERİ: “SABAH SAAT 05.50’DE 07LBZ 61 PLAKALI OTOMOBİL AŞIRI HIZ SONUCU SÜRÜCÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETMESİ SONUCU ANKARAY TANDOĞAN İSTASYONU MERDİVENLERİNE DÜŞMÜŞTÜR” - “İSTASYONU’NDA İŞLETME, NORMAL SEYRİNDE DEVAM ETMEKTEDİR”

11 Ocak 2012 Çarşamba 16:31
Aşırı Hız Yapan Sürücü Ankaray Tandoğan İstasyonu’nun Merdivenlerine Düştü...

Ankara Tandoğan Meydanı’nda bu sabah Kazım Karabekir yönünden gelen araç, aşırı hız nedeniyle sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu, Ankaray Tandoğan İstasyonu’nun merdivenlerine düştü.
EGO yetkilileri, Ankaray Tandoğan İstasyonu’nda sabah saatlerinde meydana gelen kaza ile ilgili açıklama yaptı. İstasyona düşen aracın sürücüsünün kendi imkanlarıyla araçtan çıktığını belirten yetkililer, istasyon kapalı olduğu için başka bir yaralanmanın yaşanmadığını kaydettiler.
Kazanın sabah saat 05.50’de meydana geldiğini ifade eden yetkililer, istasyonu’nda işletmenin normal seyrinde devam ettiğini bildirdiler. Yetkililer, olayın gelişimiyle ilgili şu bilgileri verdiler.
“Kazım Karabekir yönünden süratli gelen araç, trafik ışıklarına çarpıp ışık direğini altına alıp sürükleyerek 81 cm yüksekliğindeki çevre duvarını da aşıp istasyon merdivenlerine düşmüştür.
Kazada sürücü kendi imkanlarıyla araçtan çıkmış ve güvenlik elemanlarının yardımıyla ambulansa bindirilerek Numune Hastanesi’ne ulaştırılmıştır. İstasyonun kapalı olması ve içeride herhangi bir vatandaşın bulunmaması nedeniyle kazada başka bir yaralanma olayı yaşanmamıştır.
Ufak maddi hasarlar harici büyük bir zararın meydana gelmediği Ankaray Tandoğan İstasyonu’nda işletme, normal seyrinde devam etmektedir.”