Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Astana'da ''Ankara Günleri''...

-3 Günden Bu Yana Astana'da Çeşitli Etkinliklerin Yapıldığı ''Ankara Günleri'' Ferhat Göçer'in Verdiği Konser ve Türk Heyeti Onuruna Verilen Resepsiyon İle Sona Erdi Kazakistan'ın Başkenti Astana'da Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ''Ankara Günleri'' etkinlikleri, ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in verdiği konser ve Türk heyeti onuruna verilen resepsiyon ile sona erdi.

28 Haziran 2011 Salı 03:19
Astana'da ''Ankara Günleri''...

1.JPG

Kazakistan'ın bağımsızlığının 20. yılı ve Astana'nın başkent oluşunun yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirilen ''Ankara Günleri'' programının son bölümünde ünlü sanatçı Ferhat Göçer, Kazakistan Spor Merkezi'nde bir konser verdi. Konseri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediye meclis üyeleri, belediye bürokratları, Astana'da yaşayan Türk vatandaşlar ile çok sayıda Astanalı izledi.

2.jpg Türk ve Kazak şarkılarını seslendiren Göçer, salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı.
Programda ayrıca, Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Fomget Gençlik ve Spor Kulübü halk oyunları ekibi çeşitli gösteriler sunarken, Kazakistanlı sanatçı Alişer Karimov da mini bir konser verdi.