Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Atakule, Rengarenk...

-BAŞKENTİN SİMGESİ ATAKULE BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN START VERMESİYLE RENK RENK AYDINLANDI

13 Haziran 2011 Pazartesi 04:04
Atakule, Rengarenk...

Başkentin simgelerinden Atakule, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın start vermesi ile rengarenk görünüme kavuştu.
Seçim zaferinin ardından balkon konuşmasıyla halka hitap eden Başbakan Erdoğan yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olduğu halde telefonun tuşuna basarak Atakule’nin aydınlanması için start verdi.
Atakule’nin sahibi “Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı” tarafından gerçekleştirilen Kule’nin değişken özel aydınlatılması gerçekleşirken Atakule Başkentin yeniden cazibe merkezi olmaya aday oldu.
 
-ATAKULE CANLANACAK – 
Atakule’nin aydınlatılmasının çok olumlu olduğunu söyleyen başkentliler Atakule’deki ticaretin de yeniden canlanacağını söylediler.
Görüşlerini aldığımız başkentliler, ışıl ışıl Atakule’yi beğendiklerini, Büyükşehir Belediyesinin projeleri arasında bulunan diğer önemli binalarında bir an önce aydınlatılarak başkentin çehresinin daha da güzel olmasını dilediklerini bildirdiler.
 
Sibel Yılmaz (26) öğrenci : Çankaya’da oturuyorum. Atakule çok sevimli görünüyor.Güzel olmuş. Atakule eski parlak günlerine geri dönebilir.
Güzin Güner (60) emekli : Dışı güzel ışıklandırılmış ancak bu arada içi de canlandırılsın. Görüntü olarak güzel. Atakule Ankara’nın simgesi.
Zahide Sucuoğlu (60) emekli : Atakule’nin ve diğer binaların ışıklandırılması iyi olur güzel olur. Şehrin ışıklandırılmasını olumlu buluyorum.
Abdullah Bacaksız (18) öğrenci : Çankaya’da oturuyorum. Değişiklik olmuş, farklı, görselliğini artırmış. Turistlerin ilgisini çeker. Atakule’nin ticaretine katkısı olur.
Ahmet Şahin (18) öğrenci : Görsel bir güzellik katmış. Çankaya’da oturuyorum. Ankara’nın simgesi Atakule renkler güzel. Her yerde olması lazım.