Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

- ATO - Büyükşehir Belediyesi İşbirliği…- Büyükşehir Belediyesi Bürokratları AnkaraTicaret Odası (ATO) Üyelerinin Talep Ve ÖnerileriniDinlediler, Sorularına Cevap Verdiler

09 Aralık 2010 Perşembe 02:09
- ATO - Büyükşehir Belediyesi İşbirliği…- Büyükşehir Belediyesi Bürokratları AnkaraTicaret Odası (ATO) Üyelerinin Talep Ve ÖnerileriniDinlediler, Sorularına Cevap Verdiler

1.JPG

Başkent’te ATO – Ankara Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, Ankara’da ticaret yapan esnaf, taleplerini belediye bürokratlarına aktardı. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Ticaret Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda ATO üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi Bürokratları bir araya geldi.

Ankara’da ticaret yapan esnafın yerel yönetimle daha sıcak ilişki kurabilmesini, sorunlarını birinci elden, icraatın başındaki bürokratlara iletebilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıya, ATO üyeleri talep, soru ve önerileri ile ilgi gösterdiler.

ATO Genel Başkanı Sinan Aygün’ün açılış konuşması ile başlayan toplantıyı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve ATO Yerel Yönetimler İhtisas Komisyonu Başkanı Ali Gökşin moderatör olarak yönetti.

Toplantıda, Genel sekreter Yardımcıları Mustafa Sarıgül ve Yunus Aluç, ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Dairesi Başkanı Osman Özbayrak, Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ömer Faruk Erciyes, Fen İşleri Dairesi Başkanı Fikret Yücel, ASKİ Hukuk Müşaviri Veysel Kazan, Büyükşehir Belediyesi Hukuk Müşaviri Nazlı Ergül ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan, ATO üyelerinin sorularını birinci elden cevaplamak için hazır bulundular.

ATO üyelerinin soru ve önerilerini dinleyen Büyükşehir Belediyesi bürokratları kendilerine yöneltilen soruları özenle cevapladılar. Ankara esnafının önerilerini ve ortak sorunlarını not alan bürokratlar kendi konuları ile ilgili alanlarda fikirlerini belirtirken, bazı konular hakkında yapacakları araştırma neticesinde cevap vereceklerini belirttiler.

Sıcak bir sohbet havasında, karşılıklı diyaloglarla devam eden toplantı sonunda taraflar toplantının çok yararlı geçtiği konusunda görüş birliğine vararak,Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ile ATO üyeleri arasında yılda 2 toplantı gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.