AVRUPA GENÇLER BADMİNTON ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası Ankara’da başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Başkent’te 22-31 Mart tarihleri arasında ASKİ Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan şampiyonaya, 38 ülkeden yaklaşık 400 sporcu katılıyor.

22 Mart 2013 Cuma 00:00
AVRUPA GENÇLER BADMİNTON ŞAMPİYONASI BAŞLADI

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN SPONSORLUĞUNDA 22-31 MART TARİHLERİ ARASINDA ASKİ SPOR SALONU’NDA GERÇEKLEŞECEK AVRUPA GENÇLER BADMİNTON ŞAMPİYONASI’NA 38 ÜLKEDEN YAKLAŞIK 400 SPORCU KATILIYOR.

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ AVRUPA GENÇLER BADMİNTON ŞAMPİYONASI’NI İZLEMEK AMACIYLA SALONA GELEN 10 BİN ANKARALIYA RAKET İLE TOP HEDİYE EDECEK.

badminton_basladi330.jpgAvrupa Gençler Badminton Şampiyonası Ankara’da başladı.

Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası’nın açılış seremonisi sırasında bir konuşma yapan Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, duygularını şu sözlerle ifade etti;

“Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası’nda sponsor olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e özellikle teşekkür ediyorum. Başkanımız sayesinde Ankara’daki 10 bin öğrencimize badminton raketi ve topu dağıtılacak.

Şampiyonanın yapıldığı bu güzel salon ASKİ Spor Salonu da Başkanımız Melih Gökçek’in güzel bir eseri. Yine Federasyonumuzun en büyük sponsoru ve kaynakları bize aktaran Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ve Spor Müdürümüz Mehmet Baykan’a vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, desteklerinin artarak devamını diliyorum.

badminton_basladi_3.JPGAyrıca Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası’nın Ankara’ya alınması ve hazırlık aşamasında çok büyük katkı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilleri ve Badminton Federasyonu As Başkanı Ayhan Yılmaz’a ve Ali İhsan Ölmez’e, As Başkan Bekir Yağcı’ya da teşekkürlerimi sunuyorum.”

Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası’nı izlemek amacıyla salona gelen öğrencilere Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından birer raket ile top hediye edildi. Şampiyona süresince 10 bin adet raket dağıtılacak.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca şampiyona süresince sporcular ile ASKİ Spor Salonu’na müsabakaları izlemek için gelecek olan öğrencilere otobüs tahsis edecek.