AVRUPA ÖDÜLÜ KAZANAN KENTLER BİRLİĞİ 2012 YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI BUGÜN (6 KASIM SALI) BAŞKENT’TE YAPILACAK

Toplantı, Hilton Otel’de saat 10.30’da kurul başkanı ve ev sahibi Melih Gökçek ile Polonya’nın Çestohova şehri Belediye Başkanı Matyjaszczyk’in açılış konuşmalarıyla başlayacak

06 Kasım 2012 Salı 16:58
AVRUPA ÖDÜLÜ KAZANAN KENTLER BİRLİĞİ  2012 YÜRÜTME KURULU TOPLANTISI  BUGÜN (6 KASIM SALI) BAŞKENT’TE YAPILACAK

Avrupa Ödülü Kazanan Kentler Birliği’nin Yönetim Kurulu, bugün (6 Kasım Salı) Başkent’te Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında toplanacak.

Hilton Otel’de düzenlenecek toplantı ev sahibi Başkan Gökçek ile 2012 yılı Genel Kurulu’na ev sahipliği yapan Polonya’nın Çestohova şehri Belediye Başkanı Krzysztof Matyjaszczyk’in açılış konuşmaları ile saat 10.30’da başlayacak.

Toplantıda 2013 yılı Genel Kurulu ön hazırlık çalışmaları yapılacak, Birliğin 2012 yılı çalışmaları değerlendirilecek ve 2013 yılı Başkanlık seçimi için adaylar belirlenecek.

Tarih       : 6 Kasım 2012 - Salı (Bugün)

Saat        : 10.30

Yer          : Hilton Oteli