Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Hemşehri Geceleri” tüm hızıyla sürüyor.

04 Mart 2014 Salı 10:17
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ

-ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “HEMŞEHRİ GECELERİ” TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

-ANKARALI COŞKUN İLE ALİ YAPRAK’IN SAHNE ALDIĞI KONSERLERDE GÜDÜL VE AYAŞLILAR “ANKARA’NIN BAĞLARI” PARÇASI İLE COŞTULAR

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin “Hemşehri Geceleri” tüm hızıyla sürüyor. Yurdun dört bir yanından gelerek havasını ayas_gudul_ERA_4775.JPGsoludukları Ankara ile bütünleşen vatandaşları AtatürkSpor Salonu’nda “Hemşehri Geceleri”nde bir araya getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’nın ilçelerinde de hemşehri buluşmalarına öncülük ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara’nın ilçelerinde organize ettiği “Hemşehri Geceleri”nde son olarak Güdül ve Ayaş’ta aynı gece verilen konserlerle Ankaralılar adeta eğlencenin doruğuna çıktılar.

Büyükşehir Belediyesi’nin iki hafta önce başlattığı “Hemşehri Geceleri”nin Ayaş ve Güdül buluşmasında Ankaralı Coşkun, Güdül ve Ayaş’ta sahneye çıktı.

-GÜDÜL’DE ANKARALI COŞKUN COŞKUSU

Güdül’de Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) Spor Salonu’nu hınca hınç dolduran Güdüllüler’e unutulmaz bir konser veren Ankaralı Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e böyle güzel bir toplulukla kendilerine buluşma fırsatı verdiği için teşekkür etti.

Gecede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i temsil eden ve Güdüllüler’e Başkan Gökçek’in selamlarını ileten ayas_gudul_HKN_7257.JPGAnkara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Recep Tekcan aynı zamanda konuklara konsere gösterdikleri ilgileri nedeniyle de teşekkür etti.

-AYAŞ’TA İLGİ BÜYÜK-

Büyükşehir Belediyesi’nin aynı gece düzenlediği ikinci hemşehri buluşmasının yapıldığı Ayaş’ta da Güdül’de olduğu gibi yine GSGM Spor Salonu’nda yapılan konsere ilgi büyüktü.

Tıklım tıklım dolu olan salonda ilk sahneyi Ankara’nın genç türkücülerinden Ali Yaprak aldı. Yaprak’ın konseri sırasında sahne önüne gelen Ayaşlılar, Ayaş türkülerinden oluşan türkü şölenine oyunları ile eşlik ettiler ve pistteki tempoları ile de sanatçılara moral aşılamış oldular.

Yaprak’ın bir saat hiç durmadan süren türkü şöleni büyük ilgi görürken Yaprak konserin sonunda, “Sayın Melih Gökçek Beyefendiyi bizi sizlerle buluşturduğu için  kendisine çok teşekkür ederiz, Melih Başkanımız sağolsun” diye konuştu.

Ankaralı Coşkun Güdül konserinin ardından ikinci kez sahneye çıktığı Ayaş’ta da Ankaralılar’ı “Ankara’nın Bağları” ile coşturdu. Zaman zaman mızrapı eline alarak sazını konuşturan Ankaralı Coşkun sık sık Ayaşlıların doldurduğu piste inerek türkülerini Ayaşlılarla okudu ve onlara oyunlarda da eşlik etti.

Gecede Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin dünyaca ünlü halk oyunları ekibi FOMGET de Ankara havaları eşliğinde gösteri yaptı.

AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ
AYAŞ VE GÜDÜLLÜLER EĞLENDİ