Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN ALTINPARK İFTARI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’den Ankara’ya gelişindeki karşılama ve Sincan’daki “Milli İradeye Saygı Mitingi”nden dolayı AK Parti Ankara İl Teşkilatı’na ve Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür etti.

18 Temmuz 2013 Perşembe 00:00
BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN ALTINPARK İFTARI

-AK PARTİ ANKARA İL BAŞKANLIĞI’NIN ALTINPARK’TA VERDİĞİ İFTAR YEMEĞİNE KATILAN BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN, ANKARA’YA GELİŞİNDEKİ KARŞILAMA TÖRENİ VE SİNCAN'DAKİ “MİLLİ İRADEYE SAYGI MİTİNGİ”NDEN DOLAYI İL BAŞKANLIĞI'NA VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NA TEŞEKKÜR ETTİ:

-"HAYATIMIZ BOYUNCA MÜSTESNA YAŞADIĞIMIZ ANLARDAN HERHALDE BİRİ OLACAKTIR"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mersin’den Ankara’ya gelişindeki karşılama ve Sincan’daki “Milli İradeye Saygı Mitingi”nden basbakan_iftar_CD-3645_365.JPGdolayı AK Parti Ankara İl Teşkilatı’na ve Büyükşehir Belediye Başkanı’na teşekkür etti. Başbakan Erdoğan, Ankara’da kendisini karşılayan yüz binler için “Hayatımız boyunca müstesna yaşadığımız anlardan herhalde biri olacaktır” dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın Altınpark’ta verdiği iftar yemeğine katılan Başbakan Erdoğan, iftarını, Eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eşi Nevin Gökçek ve AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan ile birlikte aynı masada açtı.

Başbakan Erdoğan, iftarın ardından yaptığı konuşmada Sincan’da 15 Haziran tarihindeki “Milli İradeye Saygı Mitingi”ni düzenleyenlere ve katılanlara tek tek teşekkür etti.

Konuşmasına, “AK Parti Ankara İl Teşkilatına ve mensuplarına, milletvekillerine, Büyükşehir Belediye Başkanıma, Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum.  Ve o gün Sincan’ı lebalep dolduran yüz binlerce Ankaralı hemşerilerime de bu mübarek ayın bu güzel akşamında kalbi şükranlarımı ifade ediyorum” diyerek başlayan Başbakan Erdoğan, “15 Haziran’da Ankara gerçekten tarihi bir gün yaşadı” dedi.

Aynı şekilde Mersin’den başlayan yolculuğundan 9 Haziran’da Ankara’ya gelişinde havaalanındaki karşılama törenine de değinen Başbakan Erdoğan, “Ondan sonra Ankara merkeze gelene kadar 4 ayrı noktadaki konuşmamız ve yol boyu cadde boyu Ankaralı hemşerilerimin ilgi ve alakası hakikaten hayatımız boyunca müstesna yaşadığımız anlardan herhalde bir tanesi olacaktır” diye konuştu.