Metrica
T.C. Ankara Büyükşehir Belediyesi

Basın Yayın Kuruluşlarının Dikkatine…

21 Haziran 2010 Pazartesi 07:50
Basın Yayın Kuruluşlarının Dikkatine…

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda;
Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait tüm park ve rekreasyon alanlarından görüntülü yayın yapmak isteyen kuruluşlar, program içresinde ve jeneriğinde belediyemizin logosunu, ismini kullanmak ve Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi yetkililerinden izin almak kaydıyla yararlanabilirler.
Yine Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda; bu alanlarımızda, yarışma programları düzenleyecek yayın kuruluşları, belediyemizin imkanları dahilindeki çeşitli oyun grupları ve malzemelerinden, yine aynı şekilde program içerisinde belediyemizin adı ve logosunu kullanarak ve program jeneriğinde bu katkıdan bahsedilerek yararlanabilirler.
Ayrıca, belediyemizin bünyesinde bulunan park, bahçe ve rekreasyon alanlarımız, belediyemizin değişik sosyal tesisleri, aile yaşam merkezleri, gençlik merkezleri, çocuk kulüpleri, hanım lokalleri ve benzeri tesisler,  yarışma, eğlence ve buna benzer diğer etkinliklerde dileyen TV kuruluşlarının kullanımına açılacaktır. Bu programlar sırasında da Ankara temasının ve Belediyemizin adının kullanılması, bir anlamda Ankara’nın tanıtımı şeklinde olacağı için  bizleri mutlu edecektir.
Belediyemizin, gerçekleştireceğiniz etkinliklere, değişik oyun grupları ve benzeri malzemelerle rahatlıkla katkıda bulabileceğinin bilinmesini isteriz. Yayın kuruluşlarından bu katkılardan dolayı, belediyemizce herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Sadece Belediyemizin ismi ve logosuna yer verilmesi bizim için yeterli olacaktır.

Saygılarımızla, bilgilerinize.